Bli medlem

Ønsker du å bli medlem i Porsgrunn Orienteringslag? Vi tar gjerne imot nye medlemmer og innmeldingsprosedyren er to-delt.

Vi bruker Norges idrettsforbunds system for medlemsadministrasjon der medlemmene bruker Min idrett på web eller som app på mobiltelefonen for å få tilgang og å gjøre endringer.

  • Meld deg inn her og følg instruksjonene.
  • Søk etter Porsgrunn orienteringslag og lag bruker (om du ikke har)
  • Når du sender søknad til oss vil vi godkjenne søknaden og du er medlem!

Skal du delta på løp må du manuelt også opprette en profil på Norges Orienteringsforbund sin løsning Eventor hvor du melder deg på løp. Dette er frikoblet fra det offisielle medlemsregisteret, og kun nødvendig når du skal delta på løp.

Eventor er Norges Orienteringforbunds offisielle system for påmelding. For å benytte Eventor må man registrere seg som bruker ved å klikke på linken: ”Registrer meg” til venstre. Ved påmelding må alle personer i familien registreres enkeltvis men man kan gjerne oppgi samme e-post adresse på alle i familien dersom en ønsker dette.

Ved påmeding til stafetter går du inn på klubbaktiviter i Eventor.

Skulle du har problemer med å finne fram i innmeldingsprosessen, ta kontakt med Anniken Ausen, tlf 456 66 327 eller på mail så hjelper hun deg.


Medlemskontingent

TypePris
Hovedmedlem familie600,-
+ Familiemedlem50,-
Enkeltmedlemskap under 13 år150,-
Enkeltmedlemsskap 13- 21 år350,-
Enkeltmedlemskap over 21 år500,-
Støttemedlemskap200,-
Tur-o medlem200,-
For de av dere som kjøper tur-o konvolutt er medlemskap betalt via tur-o konvolutt.