O-festivalen 23.-25- juni

Oppsal orientering ønsker velkommen til Norsk O-festival og Sankthanshelg i Østmarka. Vi kan by på flotte arenaer alle dager, nærhet til kollektivtransport og noe av Oslos beste o-terreng. Legg klubbturen til Oslo og kombiner konkurransene med herlige sommerdager i hovedstaden!

Porsgrunn o-lag inviterer til klubbsosial tur med felles overnatting (gratis) på Blåhaug speiderhytte i Østmarka.

Speiderhytta er av enkel standard og er i underkant av 15 min fra arena for skogsløpene.

Det er 5-10 min å gå fra parkering til hytta. Speiderhytta har noen sengeplasser, primært tenkt til den eldre garde. Videre er det tilgang til 35 madrasser på hems, samt mulighet til å ta med telt eller hengekøye om ønskelig. Det er satt inn mulltoalett i hytta.

Felles klubbovernatting byr på et godt samlingspunkt og en sosial arena mellom løpene. Her er det åpent for uteaktiviteter, veivalgsdiskusjon, kortspill og en god latter rundt bordet. Det er rom for alle uavhengig av alder, erfaring eller nivå.

  • En perfekt måte å starte sommeren på! Med gode venner og orientering skaper vi minner og erfaringer sammen med klubben i vårt hjerte<3
  • Det er lov å grille i tønnegriller på utsiden av hytta, men vi må passe på og helst ikke grille hvis det blåser mye. Ellers gjelder Oslo kommunes generelle råd om dette alltid, så sjekk deres sider for å være sikre.

Gå inn på Eventor for mer informasjon om løpene:

(Husk å melde dere på alle løpene dere ønsker å løpe)

https://eventor.orientering.no/Events/Show/17675

Mer informasjon om overnattingsted finner dere her:

https://www.speiderhytteturen.no/blahaug

Hilsen

Hilde Rosenvold