Pinseløpene på Kongsberg 27.-29. mai

Kongsberg OL ønsker tradisjonstro alle velkomne til 3 dager med o-løp i flotte omgivelser. Funkelia
med Knutefjell er et av våre flotteste terreng, dominert av en slalåmbakke og av glissen furuskog med god sikt og løpbarhet.
Mange stier og kulturminner (gruver og ruiner) i dette populære turområde byr på sikre alternativer for dem som ikke alltid er like trygge i skogen.

Dette blir en fin pinse med:

Mellomdistanse – lørdag 27. mai

Langdistanse – søndag 28. mai

Mellomdistanse – mandag 29. mai

  Det er norgescup og JWOC-testløp for juniorer hele helgen og ungdomsstafett (D/H11-12 og D/H13-16) på mandag.

POL arrangerer felles overnatting i Beverlokalet, omtrent 15 min kjøreavstand fra løpsarena. Det blir en real orienteringsovernatting med medbrakte madrasser og soveposer i sal. For friskuser er det mulighet å ta med telt.

Hver enkelt tar med egen mat og drikke. Det blir felles grilling lørdag kveld, så ta også med grillmat. Det anbefales å dusje på arena eller ta med badetøy, da det er dårlige dusjforhold på overnattingsstedet.

Felles klubbovernatting byr på et godt samlingspunkt og en sosial arena mellom løpene. Her er det åpent for uteaktiviteter, veivalgsdiskusjon, kortspill og en god latter rundt bordet. Det er rom for alle uavhengig av alder, erfaring eller nivå.

  • En perfekt måte å tilbringe fridagene på! Med gode venner og orientering skaper vi minner og erfaringer sammen med klubben i vårt hjerte<3

Gå inn på Eventor for mer informasjon om løpene:

(Husk å melde dere på alle løpene dere ønsker å løpe)

https://eventor.orientering.no/Events/Show/17357

Mer informasjon om overnattingsted finner dere her:

https://maps.app.goo.gl/YfbE4nR22SgiLcvY6?g_st=ic